Fotbollströjor med Eget Tryck

ساخت وبلاگ

I Manchester Citys 5-0-seger över Huddersfield bidrog De Bruyne, som bar Matchtröjor Fotboll nr 17, en assist i sin första match tillbaka från skada. Jublet och applådea på Etihad Stadium bevisade återigen De Bruynes oersättliga betydelse för Manchester City.
Under matchen ersatte Guardiola Alvarez, målhjälten, i den 57:e minuten, och De Bruyne återvände till planen under fansens jubel och rop. Kapten Dias på planen tog på sig kaptensbindeln för De Bruyne för att visa hans respekt och stöd. I sin första match tillbaka från skada visade De Bruyne fantastisk form. Hans syn och passningsförmåga var fantastisk, och det var som om han inte hade lämnat planen under sin fem månader långa frånvaro.
Att se De Bruyne dra på sig Fotbollströja Manchester City och återvända till matchen gör att folk ser fram emot Manchester Citys prestation i framtida matcher ännu mer. Hans återkomst har gett en helt ny dynamik i Manchester Citys anfall. Även om Foden och Alvarez också presterade bra är det fortfarande ett stort gap mellan de två unga spelaa jämfört med De Bruyne. Nu har de skadade De Bruyne och Doku återvänt till matchen. Deras återkomst har fått folk att se fram emot Manchester Citys prestationer i framtida matcher ännu mer. Jag tror att Manchester City kommer att inleda fler segrar i framtida matcher! Nu väntar vi bara på att Haalands återkomst!

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Matchtröjor Fotboll,Fotbollströja Manchester City, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 29 تاريخ : سه شنبه 19 دی 1402 ساعت: 7:43

Suarez får äntligen sin önskan att återförenas med Messi i Miami! Inter Miami meddelade officiellt att Suarez kommer att ansluta sig till laget som en fri agent. Den 36-årige uruguayanske anfallaren kommer att bära Inter Miami CF Tröja nr 9 i framtiden. Det är underförstått att de två partea har skrivit på ett ettårskontrakt som kan förlängas till 2025.
Efter att Messi landat på Inter Miami tog Busquets och Alba också på sig Miami-tröjor en efter en. Därefter såg otaliga fans fram emot att MSN-gruppen, som en gång var populär över hela världen, kämpade sida vid sida igen. Efter en lång väntan väntade folk äntligen på återföreningen av Suarez och Messi. Efter att ha avslutat sitt kontrakt med Gremio gick Suarez till Inter Miami som en fri agent och återförenades med Messi, Busquets och Alba, hans lagkamrater i Fotbollströja FC Barcelona. Jag tror att otaliga fans redan har föreställt sig hur underbart det skulle vara för Messi och Suarez, den bästa kombinationen av Barcelona, att kunna spela sida vid sida igen.
Enligt rapporter i media, för att återförenas med Messi i Miami, gav Suarez upp nästan 10 miljoner dollar i bonusar och lön från Gremio och avvisade inbjudningar från tre klubbar. Bara för ett löfte som en gång gavs. Under sin tid på MSN hade de kommit överens om att de i slutet av karriären skulle åka till MLS tillsammans för att njuta av några år av lycklig fotboll innan de gick i pension tillsammans. Deras återförening är en tid av minnen och ungdom mellan goda vänner. Det kommer också att bli många fans minne och ungdom. Återföreningen av Messi och Suarez har också gett fansen fler förväntningar. Kanske en dag i framtiden kan Neymar också ansluta till Inter Miami.

Fotbollströjor med Eget Tryck...
ما را در سایت Fotbollströjor med Eget Tryck دنبال می کنید

برچسب : Inter Miami CF Tröja,Fotbollströja FC Barcelona, نویسنده : niko trojorbestall بازدید : 31 تاريخ : سه شنبه 5 دی 1402 ساعت: 7:53